Tájékoztatjuk a kedves Szülőket, hogy a Vácdukai Brunszvik Teréz Mini Bölcsődében a 2023/2024-as gondozási évre szóló beiratkozás az alábbi időszakban és módon történik: a bölcsődei igényfelmérést online fogjuk lebonyolítani.

Időpontja: 2023. április 24. (hétfő) – 28. (péntek.)

Kérjük a szülőket, hogy az alábbi dokumentumokat kitöltve legkésőbb 2023. április 28-ig az alábbi e-mail címre küldjék el a Vácdukai Brunszvik Teréz Óvoda – Mini Bölcsőde vezetője részére: Eszenyi-Szabó Marianna, ovoda@vacduka.hu.

A bölcsődei felvételi kérelmet a Vácduka Község Önkormányzatának honlapjáról tudják letölteni:(vacduka.hu/dokumentumok/nyomtatvanyok/.)

Bölcsődei igényfelmérés

A Vácdukai Brunszvik Teréz Óvoda – Mini Bölcsőde bölcsődei csoportja 20 hónapos kortól, 3 éves korig fogadja a gyermekeket. Azoknak a gyerekeknek a jelentkezését várjuk, akiknek mindkét szülője munkahellyel rendelkezik és hivatalos munkáltatói igazolást tud leadni, vagy nappali tagozatos felsőoktatási képzésen folytat tanulmányokat, ahonnan iskolalátogatási igazolást kap.

A bölcsődei igényfelmérésre való jelentkezés nem jelent automatikus felvételt a bölcsődébe. Túljelentkezés esetén a mini bölcsődébe felvett gyermekek személyéről felvételi bizottság hoz döntést.  A felvételt nyert gyerekek ellátása legkorábban 2023. szeptember hónap 01. naptól lehetséges.

Bölcsődei előjegyzéshez szükséges okiratokat a kérelem benyújtásával (mellékletként csatolva) egy időben szkennelve, vagy fénykép formájában kérjük az intézmény e-mail címére elküldeni (a munkáltatói igazolásokat is.)

  • A gyermek születési anyakönyvi kivonata
  • A gyermek TAJ száma
  • A gyermek oltási könyve
  • Tartós betegségről orvosi igazolás / amennyiben a szülő rendelkezik ilyen igazolással

Bölcsődei felvétellel kapcsolatos kérdéseikkel várjuk hívásukat.

Tisztelettel:

Eszenyi-Szabó Marianna, Intézményvezető

Vácdukai Brunszvik Teréz Mini Bölcsőde, 2167 Vácduka Kossuth Lajos út 1. Telefon: 27/367-575.