Bursa Hungarica ösztöndíjpályázat

Vácduka Község Önkormányzata a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelővel együttműködve ezennel kiírja a 2023/24-es tanévre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázatot felsőoktatási hallgatók és felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

A pályázat beadási határideje: 2023. november 03. (tovább…)

Felhívás – Beiskolázási támogatás

Felhívjuk a tisztelt Szülők figyelmét, hogy Vácduka Község Önkormányzata a 2023/2024. évi tanévkezdés megkönnyítése érdekében minden vácdukai állandó lakóhellyel rendelkező, közoktatási intézmény nappali tagozatára járó iskolás gyermeket nevelő családot támogatni kíván.

A helyi Vácdukai Benedek Elek Általános Iskolába járó tanulók szüleinek külön kérelmet nem kell benyújtaniuk.  A támogatás kifizetésére az iskolában a tankönyvosztáskor kerül sor.

(tovább…)

FIGYELEM HŐSÉGRIASZTÁS!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatait, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve az Országos Tisztifőorvos az ország egész területére vonatkozóan 2023. augusztus 21-én (hétfő) 14:00 órától 2023. augusztus 24-én (csütörtök) 24:00 óráig II. fokú hőségriasztást adott ki.

(tovább…)