Tájékoztató a Vácdukai Vágta és Falunap rendezvényről – útlezárás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosokat, hogy 2021. július 30-án 08.00 órától augusztus 1-én 20.00 óráig a Kővágó utca lezárásra kerül a Vácdukai Vágta és Falunap rendezvény miatt. Az útlezárás ideje alatt az Ady Endre utca, a Szivárvány utca, a Nyár utca és a Hársfa sor lakói a Bacsahegyi utca irányába tudnak gépjárműveikkel közlekedni. Megértésüket köszönjük! (tovább…)

Hirdetmény határszemle ellenőrzésről

A Pest Megyei Kormányhivatal Földhivatali Osztálya hirdetményben hívja fel a figyelmet arra, hogy a termőföld védelméről szóló 2007. évi CXXIX. törvény 5. §. rendelkezése kötelezően előírja valamennyi termőföld használó részére a termőföld hasznosítási kötelezettségét.

A termőföldek hasznosításának ellenőrzése érdekében átfogó határszemle kerül megtartásra. (tovább…)

Áramszünet Vácdukán július 7-én

Tájékoztatjuk a vácdukai lakosokat, hogy az ELMŰ Hálózati Kft. július 7-én 8-15 óra között karbantartási munkát végez, ezért a lenti listán szereplő címeken a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog. Ha a munkálatokat a jelzett időpont előtt befejezik, a hálózatot előzetes értesítés nélkül visszakapcsolják.

Az érintett lakossági fogyasztókat az ELMŰ Hálózati Kft. szórólapokon keresztül tájékoztatta.

(tovább…)

Tájékoztató a közétkeztetés igényléséről a 2021/2022. nevelési évre/tanévre vonatkozóan

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a következő nevelési évre/tanévre szóló óvodai és iskolai étkezés igénylő megrendelőlapok elérhetőek a honlapunkon a Közétkeztetési nyomtatványok alcím alatt.

Kérjük, hogy amennyiben a következő nevelési évre/tanévre igényelnek óvodai, vagy iskolai étkezést gyermeküknek, a kitöltött nyomtatványokat legkésőbb 2021. június 30-ig az Önkormányzati Hivatalba szíveskedjenek visszajuttatni.

(tovább…)