Július 1-től a kommunális hulladék begyűjtésének napja péntekről KEDDre változik!

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosokat, hogy 2024. július 1-től a kommunális hulladék begyűjtése (pénteki nap helyett) keddi napokon történik majd. Kérjük, hogy a hulladékgyűjtő edényeket (kukákat) hétfőn este, vagy kedden reggel 5:00 óráig készítsék ki az ingatlanjuk elé. A szelektív és a zöldhulladék begyűjtésének időpontjáról később adunk tájékoztatást. (tovább…)

Tájékoztató az étkezés igényléséről a 2024/2025. iskolai tanévre vonatkozóan

Tisztelt Szülők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2024/2025. tanévre szóló iskolai étkezés igénylő megrendelőlapok kiosztásra kerültek az iskolában a júniusi számlák mellékleteként, illetve elérhetőek a honlapunkon a Közétkeztetési nyomtatványok alcím alatt (vacduka.hu/dokumentumok/nyomtatvanyok.)

Kérjük, hogy amennyiben igényelnek iskolai étkezést gyermeküknek, a kitöltött nyomtatványokat legkésőbb 2024. június 30-ig az Önkormányzati Hivatalba szíveskedjenek visszajuttatni. (tovább…)

Tájékoztató a 2024. évi helyi önkormányzati és európai parlamenti választásokról

2024. június 9-én, vasárnap lesz a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek és az Európai Parlament magyarországi képviselőinek általános választása.

Szavazni a szavazás napján (2024. június 9-én, vasárnap) reggel 6 órától 19 óráig lehet.  Vácdukán a szavazatát a Művelődési Házban található szavazóhelyiségben adhatja le.

A szavazókör címe: Művelődési Ház Vácduka, Béke tér 2. (tovább…)