Tisztelt Vácdukaiak!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel az alábbi intézkedésekre szeretnénk felhívni a figyelmüket.

Vácdukai Brunszvik Teréz Óvoda és Mini Bölcsőde:

  • Az önkormányzati fenntartású intézményeket az óvodát és a bölcsődét nem zárjuk be.
  • Azonban megkérünk minden szülőt, hogy csak azok hozzák el az intézményekbe gyermeküket, akik otthon vagy egyéb, az operatív törzs által ajánlott módon, nem tudják megoldani gyermekük felügyeletét.
  • Akik otthon tartják gyermeküket, mindenképpen kerüljék el, hogy a nagyszülőkre, vagyis a legveszélyeztetettebb korosztályra bízzák gyermekük felügyeletét.
  • A hiányzás igazolása a szokott módon történik, tehát az eddigi szokásos úton és szabályok betartásával jelezzék az intézmények felé.

A Vácdukai Benedek Elek Általános Iskolára vonatkozó intézkedésekkel kapcsolatban kérjük tájékozódjanak a KRÉTA-rendszerben.

  • Az önkormányzat által biztosított iskolai közétkeztetéssel kapcsolatban fontos tisztázandó körülmény az étkeztetés kérdése. Ennek minél gördülékenyebb megoldása érdekében kérünk minden iskolás szülőt, hogy jelezzék étkeztetési igényüket (kérik-e, vagy sem) a KRÉTA rendszeren keresztül legkésőbb hétfő, március 16-án reggel 9 óráig.
  • Minden iskolai kommunikáció a KRÉTA rendszeren keresztül történik, így kérjük mindig figyeljék az üzeneteket és időben jelezzenek vissza, ha erre kérjük Önöket.

Felhívjuk továbbra is figyelmüket, hogy az alapvető higiéniai szabályok betartásával (kézmosás, köhögés és orrfújás megfelelő gyakorlata) hatékonyan tudunk védekezni a vírus terjedése ellen.

A további döntések a holnapi, március 16-án 18 órakor kezdődő testületi ülésen várhatóak. Kérjük kövessék figyelemmel a testületi ülés élő közvetítését!

Vigyázzunk magunkra, szeretteinkre, idős rokonainkra, környezetünkre!

Vácduka Község Önkormányzata