A veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendelettel az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó SARS-CoV-2 koronavírus világjárvány  következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a koronavírus-fertőzés megelőzése érdekében 2020. november 11. napjától a következő intézkedéseket rendelem el az önkormányzati intézmények működésével kapcsolatban.

1./ A Vácdukai Közös Önkormányzati Hivatal Vácdukai épületében a személyes ügyfélszolgálat szünetel, a dolgozók az alábbi munkarendben dolgoznak és tartózkodnak a Hivatalban:

  • hétfő: 7,30-18 óráig
  • kedd-csütörtök: 7,30-16 óráig
  • péntek: 7,30-11,30 óráig

Személyes ügyintézésre csak fontos, halaszthatatlan esetekben– telefonos, e-mail útján történt időpont egyeztetés után – biztosítunk lehetőséget.

2./ Az Óvoda és Bölcsőde – további központi utasításig – változatlanul nyitva tart, de az intézmények csak teljesen egészséges gyerekeket fogadnak! A további részletekről Eszenyi-Szabó Marianna intézményvezető ad tájékoztatást.

Kérem Önöket, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsük az emberek közötti érintkezést a koronavírus-járvány megfékezéséhez. Minden lakosunk figyelmét felhívom a gyakori és alapos kézmosás fontosságára! Vigyázzunk saját, családtagjaink és embertársaink egészségére. A járvány megelőzése főként rajtunk múlik, mi tehetünk érte a legtöbbet, közösen.

Fenti utasítások 2020. november 11. napjától visszavonásig érvényben maradnak!

 

Makkos László, polgármester