Tisztelt vácdukai Lakosok!

Felhívjuk figyelmüket, hogy Vácduka településen 2018. április 01-től változik a szelektív hulladék és a zöldhulladék gyűjtés rendje. 

  • A szelektív hulladékot Társaságunk 4 hetente páros hét csütörtöki napján gyűjti.
  • A zöldhulladékot a lakosok az Önkormányzat által kijelölt zöldhulladék gyűjtési pontra tudják vinni. A zöldhulladék gyűjtőpont helyszíne: Vácduka, Csokonai utcában található szelektív sziget, ahol a lakosságnak 10 m3-es konténer áll rendelkezésre, kizárólag a zöldhulladékok elhelyezésének céljából. Az elhelyezés módja: elsősorban a Zöld Híd Kft. által forgalmazott speciális biológiailag lebomló 110 l-es hulladékgyűjtő zsák, vagy általános hulladékgyűjtő zsák. Szelektív hulladékgyűjtő zsák nem alkalmazható. A gyűjtőpontra egy háztartás legfeljebb 10 zsákot helyezhet ki egyszerre. Kötegelés: a zöldhulladékot legalább egy ponton összekötve kell kihelyezni. Az összekötegelt gallyak, ágak átmérője maximum 6 cm, hossza maximum 150 cm, térfogata maximum 1 köbméter lehet.

Az aktuális gyűjtési napokat az alább feltüntetett gyűjtési naptárban tudják figyelemmel követni. Kérjük, hulladékaikat legkésőbb a gyűjtési napon reggel 6:00-ig szíveskedjenek kihelyezni!

Együttműködését előre is köszönjük!

Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft.