Értesítjük az érintett Szülőket, hogy a 2021/2022. tanév 1. évfolyamára történő általános iskolai beíratásra az alábbi helyszínen és időpontokban kerül sor: Vácdukai Benedek Elek Általános Iskola (2167 Vácduka, Ifjúság u. 2.)

  • A szülők választhatják az online ügyintézést a gyermek általános iskolai beiratkozásakor. 2021. április 10-től nyílik meg az informatikai lehetőség a KRÉTA rendszer felületén keresztül: https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolapAz e-Ügyintézés „Beiratkozás Általános Iskolába (BÁI)” felület 2021. április 16-án éjfélig van nyitva Online beiratkozás esetén a szükséges eredeti dokumentumok bemutatására a 2021/2022. tanév első napjáig (2021. szeptember 1.) kerülhet sor, előre egyeztetett időpontban.
  • A beiratkozásra személyesen is van lehetőség, a járványügyi veszélyhelyzet miatt megkövetelt, egészségügyi szabályok szigorú betartása mellett:

         2021. április 15-én (csütörtökön) 10-18 óráig,

          2021. április 16-án (pénteken) 8-16 óráig.

Az első évfolyamra történő beíratáskor hozzák magukkal:

  • a gyermek személyazonosságát igazoló hatósági igazolványt,
  • a gyermekük TAJ kártyáját,
  • a gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolványt
  • Az iskola honlapján elérhető beiratkozáshoz szükséges nyomtatványokat kitöltve (nyomtatványok kitöltésére természetesen az iskolában is lesz lehetőség).

Személyes beiratkozáshoz kérjük, hogy az alábbi elérhetőségek egyikén egyeztessen időpontot!

Felmerülő kérdések esetén a fenti elérhetőségek egyikén forduljon bizalommal az iskola vezetőjéhez!