Szeretném tájékoztatni Önöket az elmúlt egy hét során intézményeinket érintő eseményekről a COVID járvánnyal kapcsolatban.

A múlt héten bezárt a mini bölcsőde miután az egyik dolgozónál felmerült a betegség gyanúja. Erről az érintett szülők értesítést kaptak. A teszt igazolta a koronavírus fertőzést, ezért a bölcsődei dolgozónk az egészségügyi előírásokat betartva, a háziorvosával folyamatosan konzultálva otthon gyógyul. A bölcsis gyerekeknél és a többi dolgozónál nem merült fel a betegség gyanúja.

A biztonság kedvéért a mini bölcsődét ózongenerátoros módszerrel fertőtlenítettük. Az országosan elindult tesztelési folyamat részeként megvalósuló koronavírus szűrést megsürgetve, a mai napon megtörtént a bölcsődei és az óvodai dolgozók tesztelése is. Jó hír, hogy az elvégzett vizsgálatok alapján minden dolgozó tesztje, (a betegállományban levők kivételével) negatív eredményt mutatott. Ezért a mini bölcsőde november 30-án, hétfőn újraindul, erről az intézményvezető tájékoztatta a szülőket.

Vigyázzon mindenki magára és tartsa be az előírásokat, amelyekkel nagymértékben lecsökkenti annak az esélyét, hogy maga is megfertőződjön!

Makkos László
polgármester