Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy Vácdukán a vérvételi szolgáltatás július 27-én és augusztus 3-án szabadság miatt szünetel. Augusztus 10-től a megszokott módon (https://vacduka.hu/egeszseghaz/), hétfőnként 5:30-6:00 óra között, akár előzetes bejelentkezés nélkül is fogadják a pácienseket.

A Jávorszky Ödön Kórház Laboratóriumában a fennálló járványveszély miatt, a beutalt betegek számára az időpontfoglalás – a sürgősségi eseteket kivéve – kötelező. A foglalt időpont tájékoztató jellegű.

Az időpont foglalás módjai a Jávorszky Ödön Kórház Laboratóriumába:

  • Online időpontfoglalás a https://www.synlab.hu/booking/locations/119/services/8/opening-hours címen lehetséges. Az időpontok többsége csak online érhető el.
  • Telefonos időpontfoglalás munkanapon 11:00 – 13:30 óra között, a 06 30 498 5115 számon lehetséges (a járóbeteg szakellátás központi előjegyzési telefonszámain nem tudnak időpontot adni, csak a laboratórium által megadott elérhetőségen). Csak telefonon lehet bejelentkezni terheléses vizsgálatokra. A telefonos bejelentkezés a vonal zsúfoltsága miatt korlátozott.

A laboratórium nevében, az együttműködésüket és megértésüket ezúton is köszönjük!