Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. az április 1-től november 30-ig terjedő időszakban lehetővé teszi a zöldhulladék gyűjtőpontokra való szállítását.

  • A zöldhulladék elsősorban zöld felületeken, kertekben képződő biológiailag lebomló hulladék (például a falevél, az elpusztult növényi maradványok, a gyomok, a gallyak, a nyesedékek, illetve a fűkaszálék.)
  • A zöldhulladékot a lakosok az Önkormányzat által kijelölt zöldhulladék gyűjtési pontra tudják vinni. A zöldhulladék gyűjtőpont Vácdukán a Focipálya mellett található,ahol a lakosságnak 10 m3-es konténer áll rendelkezésre, kizárólag a zöldhulladékok elhelyezésének céljából.
  • Az elhelyezés módja: ajánlott a Zöld Híd Kft. által forgalmazott speciális biológiailag lebomló 110 l-es hulladékgyűjtő zsák. Szelektív hulladékgyűjtő zsák nem alkalmazható. FIGYELEM! A lebomló zsákok felhasználhatósági ideje megfelelő tárolás esetén a gyártástól számított 16 hét. A gyártás időpontja minden zsákon feltüntetésre kerül (év/hét.) A készletek feltöltése folyamatos, ezért kérjük korlátozott mennyiségben vásároljanak.
  • A lebomló zsákok megvásárolhatók 50 Ft/zsák áron. Értékesítési pont: Vácduka Község Önkormányzata (Béke tér 1.)

Kérjük ügyeljenek arra, hogy a lebomló zsákba és a gyűjtőpontokon található konténerekbe kizárólag zöldhulladék kerüljön!

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft.