Energetikai pályázat (Háztartási nagygépek) – Lakossági tájékoztató fórum

Vácduka Község Önkormányzatának Képviselő-testülete tisztelettel meghívja a község lakóit 2018. november 9-én 18.00 órakor a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiírt, Háztartási nagygépek energia megtakarítását eredményező (hűtő, vagy fagyasztó és mosógépek) készülék csere program pályázat  benyújtásával kapcsolatos tájékoztatóra.

(tovább…)

A szemétszállítás újraindítása

Tisztelt Vácdukai Lakosok!

A mai napon egymás után kapta meg Vácduka Község Önkormányzata azokat a hivatalos értesítéseket a Katasztrófavédelemtől, a Zöld Hídtól és az NHKV Zrt-től, amelyek a szemétszállítás újraindításáról szólnak. Ennek értelmében Vácdukán is a korábban szokásos rend szerint folytatódik a lakossági szemét elszállítása, tehát holnap csütörtökön (2018.11.01.) már üríteni fogják a kitett hulladékgyűjtő edényeket (kukákat).

(tovább…)

Tájékoztató az engedély nélkül létesített vízi létesítmények, kutak fennmaradásáról

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a 2018. június 1. napját megelőzően engedély nélkül létesített vízkivételt biztosító vízi létesítmények további üzemeltetéséhez fennmaradási engedély szükséges. Abban az esetben, ha a vízi létesítmény engedély nélkül került megvalósításra, fennmaradási engedélyt kell kérni a mellékelt tájékoztatóban leírtaknak megfelelően. Az eljárás illetékmentes.

(tovább…)